Monday, June 15, 2009

..mari layan tag..

Aku baca blog green apple..So macam nak buat tag..walaupun rasa macam hanging jer.. hehehehehhe

Last phone call:

Someone yang bertukar menjadi Enggang Gatal Birah. Aku panggil dia ADM jer..based on his car plate number. Jenuh aku cakap yang aku nih Married!!!! Aku dah kahwinnnn!!!!! Huh I can’t stand this type of person.. Giler tak senonoh.!!!

Last text message:

My fren, Aida..

Last time you cried:

Ancient ago!! Tapi rasa macam last month kut. Tapi kalau aku buat orang menangis ialah malam tadi. Masa aku marah2 sayang pada Imie. Giler cebek mulut diaaa.. Hahahahhahahahahha

Been cheated on:

Hmm.. Sebelum aku kenal ngan En Zaki, aku rasa sokmo dah kena tipu ngan spesies nama lelaki nih. Aku ngan En Zaki nih bertemu maybe atas qada & qadar, sbb masing2 pernah tertipu dan menipu? kekekekkee

Kissed someone & regretted it:

Pernah. *Tet*! Saper nak jawab tuh!!!?? Hahahahhahahahahhaha

Laughed until you cried:

Pernah.

Met someone who changed you:

Yup! *sigh*

Found out who your true friends were:

Yup.Tapi masa telah mengajar aku. Jangan terlalu percaya dan rapat pada orang. Sebab masa aku kat uni dulu, aku rapat ngan orang..tapi orang itu telah menbackstabbed aku dengan sedalam2nya...dengan menyebarkan fitnah yang aku sendiri tak tahu puncanya. Tapi later aku tahu puncanya, hanya kerana aku tak teman dia tidur kat bilik dia. Sebab roommate dia balik rumah. Sangat beras cap rambutan yang dimakan bubuk kan...

Found out someone was talking about you:

Hehehhe..Alwez...
Fara mana?? Fara anak cikgu hairiri tuh..
Itu ok la tuh kan.. dari fara mana??
Fara si panjang tanjung puteri tuhhhhhhh!!!
Tenukkk tulll!!

How many people on your FB friend's list do you know in real life:

Aku dari dulu sokmo orang ajak masuk FB. Tp aku tak pernah masuk . Sebabnya? Aku nih ada FP ngan blog pun tak sengal nak berupdate. Hahahahha

Do you want to change your name:

Oklah tuh . Dah elok tuh.. Pernah masa orientasi, biasalah freshie kena gi dorm senior2 nih.. so masa masuk dorm yang satu nih.. semua freshie kena kenalkan nama dari mana..bla bla bla.. biler time aku, aku cakaplah..

Nama saya...Farahiyah Binti Mohamed Hairiri

Satu senior nih cakap dgn garangnya.. Cakap kuat sikit...saya tak dengarrr... (yer aku nih nama jer panjang.. tapi sangat slow biler cakap..auwww!)

So aku dengan nada confidentnya (walaupun takut)..kekkekeke repeat balik nama..

Nama saya...Farahiyyyyyyyyyyyyyyaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Wachaaa!!

Nak sangatkann.. tapi disebabkan itu jugaklah..satu hostel kat lorong pandan tuh kenal aku.. hehehehhehe


What time did you wake up today:

6.00am. Tapi sebelum tuh, dah berapa kali aku bangun..buat susu anak..pat anak sebab ngigau.. hujan tew tew tew kilat sabung menyabung..bangun tengok anak dalam playpen masing2... tgk pulak tak selimut.. gi selimut laks.. jadinya jgn pulak kutuk bawah mata aku nih gelap gilee...

Name something you CANNOT wait for:

Ari jumaat..or esok nak gi jalan...giler exciteddd!! Aku nak jalan this coming July to celebrate my birthdayyy... yahu yahu yahu..

Hugs or kisses:

Both.Walaupun En Zaki bukan jenis affectionate punya orang.. Tapi aku pegang muka dia utk paksa kiss aku gaks.. hahahahhahha

Shorter or taller:

Ntah.. Aku tinggi dari En Zaki by ONE inch.. Biarlah shorter.. Tak lah sakit tengkuk aku nih nak tgk dia.. So org leh sentiasa memandang tinggi kepada aku ini.. hehehehhe

Romantic or spontaneous:

Both. Tapi En Zaki??? Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tapi dah tahu laki ko tuh tak der perasaan, pandai2lah ko mengekploitasikan bakat yang ada utk bg laki ko tuh perasaan. Tapi biler malam, ada plaks perasaan yer yang??

Sex on first date:

Sangatlah tak sesuwaiii.

Broken someone's heart:

Pernah. Tapi aku tak menyesal pun.

Kes 1.
Dah habis RM aku asyik kol ko tetiap ari..4 kali sehari without fail..dan surat/kad buatan sendiri tetiap minggu..tapi biler aku dah habis RM tak kol ko.. ko leh maki aku pompuan tak sedar diuntung.. pompuan cilake bagai...ko ingat aku nak stay lagi ngan ko?? Astalavista bebehhh!!! Gi mampouihhh!!

Kes 2.
Dah biler dating ko suh aku pakai lawa2, tapi ko pakai short bermuda 3 RM10m tuh dengan slipar masuk noreh getah.. apa kesss??? Tak tahan okkk.. dah tuh perasan bagus sbb ko dah ada degree.. aku masih terkatik2 nak abihkan study.. Ko ingat ko bagus?? Paling tak tahan biler aku tanya kenapa beli Kancil (masa memula kuar tuh Kancil sgt mahal ok..dah sama rega ngan Wira pada waktu itu..) tak beli kereta besar?? Alasannya ialah sebab kancil leh adjust side mirror kat dalam jer.. Apa ke bodoh nya alasan? Ko tuh lelakii.. pk laa jangka panjang sikit wehh.. Masa bday aku..bawa aku gi dinner kat The Ship kat Bukit Bintang... biler nak bill.. leh panggil waiter tuh.., ADIK, KIRA SEMUAAA NIHHH!!! Apa ker haprak sangat ko nih.. Ko ingat minum kat mamak ker wehhhh...

Turned someone down:

Pernah. Masa tuh aku dah bertunang ngan EN Zaki.. tapi aku dah menyampah ngan rengus dia tuh.. So aku kenal mamat nih. Kejer kat exxonmobil masa tuh..I.e kat offshore.. He’s great. Kawan yang baik.. Biler dah keadaan tak terkawal.. Masa dia luahkan tuh, aku pun sebenarnya dah ada hati kat dia.. huhuhu Takperlah ada hikmahnya.. If not, dia lagi cerah dari aku.. mana leh.. Biarlah sekarang nih aku masih cerah dari laki aku... hehhehhe

Had more than 1 boyfriend at a time:

Ado.. heheheh..Ado... heheheh.. Adoo.. kakakkakakakakakka

Mari kita lihat saper yang kenaaaaaa.....

1)Zz ...gi update buat tag aku nihh
2)Fillanie.. aku tahu ko dah activatekan dari ko utk aktif dalam dunia cyber nih..
3)Lenny... aku tahu ko ngah down.. meh aku up up and away ko nih..
4)Jujue lopez.. piyuk ko akan smpi minggu nih..aku dah send last friday..Armpitarmpunkan akuuu..aku tak tahu ko tak dapat lagiii piyuk tuh..
5)Ila..apa lagi meh jamah tag aku nih..
6)moontok.. ko di mana...buat tag aku nih duluk.. aku mau buat perhitungan ngan diri muuuuuuu auwww.....

3 comments:

JuJue said...

piyuk sampaiiii baru nak jawab!
muaauhauhauahuahuahuaa

AdAm n FaMiLy said...

Huish...rajin sguh la kome wat tag2 ni sume ek? Pjg lebor...letih nk mbacenye...Kuyu trus mate ni ha...Zzzzzzzzzzzzzz. Hahaha...Saje je nk bg ko hangen sket Fara...Huahuahua...ek..ok..ek..ok..

farah : m0mma HD said...

lama nyo aku tunggu adiyah kuiz

xdak la kot noooooo?

 

Blog Template by BloggerCandy.com