Friday, May 30, 2008

..at last..

I heart my new layout! keh keh keh keh

I just love my new layout. Seriously. It defines me. And yes..contrast makes reality. And blue is definitely my all time favourite color, besides red and black.

Currently I am smiling from ear to ear. Canggih sey! Hahahahhaha..to others is not a big deal to change the layout of your blog. But for a first timer like me, it is surely a bliss! Marti tergelok lar english aku lintang pukang. Sib baik Puan ISKL tak masuk lagi..kekekekkek

I loikeee!

p/s: Terima kasih En Isnaini

6 comments:

aLoNg aYuNie said...

ini ke yg ko suruh aku komen??? hehee.. ok laa nampak cung gilerssss.. ko buat ke? ko upah orang????? tp nampak cung laaaa aku pon xsempat nk update.. hahahah.. dh lama gilossss xupdate.. apapon mmg nampak cung laaa weih...!!

Kasih Aleeya said...

oit fara..aku bukak blog ko nie..aku rasa mcm tengah berengang kat lautan antartika gitus!! perlu ker sumer ko nk buh kaler biru?.. ko campur2 sikit kaler lain x leh ker.... tp lawa..lawa.... biru....biru..... cuba ko tgk aku..bknnyer aku suker kaler pink..tp mak kan hipokrit? mcm shweeeettt jerk..hak tuiiii kat diri sendiri...heheh

...$weE+ 666... said...

fuhhh!!! tetiba aku rasa terangsang bley??? muahahahaha... sungguh BLUE layout baru ko nih! tapi simple gilos arrr... just the header and the rest is just colour contrast, which is much better compared to the previous one, definitely! kalau filla berenang di lautan antartikus, aku plak terbang melayang di langit ke enam ratus enam puluh enam... ahaks!

well, sangat misterius okehhh!!!~ aku sukerrr! ko suker? aku lagik suker! jom kita tepuk tangan ramai-ramai... hip! hip! hooray!!! bergembiraaaaaaaaaaa... hahahahahahah!!!~ *wink*

(mcm kenal jer puan iskl tu, nak kim salam dia tak? ahaks!)

Lenny said...

best best...

congrats fara! bravoooooo!!

mesti ko cam bangga giler..ehhehe..
yerla... dapat buat sendiri layout blog kan... ehhehehhe...

good job!

Wada said...

waaaakakakak... bowing ah layout ko. cam budak tingkatan 1 nyer je... heheheh... ish ish ish... tak de la. aku saja nak ngenakan kau ni. well, what can i say, aku suka part atas tu.... berapa hengget ko upah org tu buat? hehehe sebab wlp aku study comp sc, aku pun cam kena perah otak gak la nak buat layer2 brush gitu. aku rasa kat part bawah boring sket ah... plain sangat n too dark... tu aku nyer pandangan je... tak pe. hope pas ni, aku buka akan ada gambo itik ke, singa ke, gajah ke...hahahahah....

Roney said...

hai fara deariee...aku skrg mmg low profile..sowie dah lm xmengexpose diri kat blog ko or fotopages...aku membw diri..melayan perasaan..heheee..pape pun don't u ever2 think i'm not thinking about u..u still in my heart bebeh..friend is forever not just being infront of u...but i still here..watching u! ahaks..

 

Blog Template by BloggerCandy.com