Monday, November 18, 2013

..wishlist akhir tahun..

Falling in love with this bag... setakat ini masih dalam keadaan waras dan hanya admiring jer...



Comelnya la... ngan polka dot dan stripenya.. alo lo lo lo lo comeinya.. siap ada bow kat handlenya... tambah maszhab tote lagi la aku suka tote tote nih.. camner nih.. camner nih...




Nih pun cun! Leh sling.. perghh machonya lah aku kalau dapat sling nih.. macam comei jer.. macam cun jer.. macam macho jer.. tetiba rasa nak lempang diri..

*sigh*

Rasa macam nak beli untuk reward diri sendiri yang sangat letih bekerja tahun nih.. baru lepas sakit.. baguih gak nak reward diri sendiri...tapi again.. akhir tahun means banyak duit nak pakai.. anak2 nak masuk sekolah.. jadi aku tengok jerlah.. hahahah dengan nak cuti2 malaysia lagik.. so banyak pitih nak pakai..

Tengok jerlah... wishlist jerlah.. cuci mata sebelum buat kerja.. semangat akhir tahun yang confirm bertimbun2 banyaknya.. lepas tuh makan budok.. hahahahahah Lepas tuh adalah anon yang komen setakat brand nih jer ko nak wish kan? aku boleh beli LV selamber jerlah.. takperlah.. itu rezeki ko.. beli lah.. takder hal punya.. aku tumpang gembira.. brand nih level aku jerlah.. ntah2 bukan level pun.. hahahahahhahahaha

Tapi tuhlah.. sekali terpandang.. terus menjadi igauan.. maklumlah.. tahun nih pantang tak beli handbag.. tabah jugak aku nih.. kuat gaks iman aku nih tak beli sebarang handbag tahun nih.. hahahahahha



1 comments:

fifahnazri @ owner Kedai indah said...

Jemput semua shopping handbag online di Kedai Indah yea sis. Thank you

http://kedai-indah.blogspot.com/

 

Blog Template by BloggerCandy.com