Friday, January 27, 2012

..hari besar Mr Lucky..

Mr Lucky dah bertukar umur last 2 Januari. Tapi tak celebrate pun. Sebab baru balik dari Kelantan. Pitih takdok. hehehehe Cumanya 13hb arituh baru dapat celebrate. Sian laks kat Mr Lucky. Lagi pun dah lama na tak makan busat. So we went to Secret's Recipe.

Oklah. Menu SR kat sini adalah berlainan dari SR tempat lain yer anak2. Maybe nak sesuaikan dengan cost of living kat sini ker apa ker aku pun tak tahu.. hehehe

Meh layan gambo. Gambo yang ada gambo budak berdua jer.. Gambo mak ngan pak budak..tak yah lah.. dah sezen dah.. hahahahahha

pengarang jantung hati beta..

budak ini yang sangat banyak songehhhhh..

sorang banyak songeh..sorang manja sangat... huhuhuh

semakin besar semakin besar itu batu duduk dalam kepala.. huhuhuh

ini budak pun leh tahan perangainya..hehehehhe
Overall we had a blast dinner.. Mr Lucky was happy..kids were happy.. aku pun happy gaks menghabiskan semua orang punya makanan.. huhuhuhu balik2 aku gaks jadik dump truck.. cesssss...

p/s: gambo makanan pun takder.. tuh tandanya memang melaparkan diri sebelum makan.. hehehehe

1 comments:

ida khairani said...

Buat gelak terbahak bahak baca entry ni..

 

Blog Template by BloggerCandy.com